24-12-08

lieve kerst Emily-grace'ke en alle sterretjes hierboven ***

lieve kleine meisje,

wat mis ik jou enorm,

ik die dacht dat het na een tijdje wel ietsje beter zou gaan,

wat is dat een vergissing, het gemis nog zoveel groter,
met jou erbij was alles veel leuker,
een stukje van mij is met jou meegegaan,

maar we moeten verder, maar hoe doe je dat vraag ik me nog steeds af,

de pijn en het verdriet vanbinnen, t is met geen woorden te beschrijven hoe dat voelt, hartverscheurend zo voelt het aan,

mis jou ontzettend men kleine prinsesje,

wat zal ik je missen vanavond bij de kerstboom, vorig jaar jou eerst kerst, samen cadeautje openmaken,

een pakje te weinig dit jaar bij de kerstboom, maar bij mij ben je voor eeuwig, de pijn zal ik dragen uit liefde voor jou,

mijn lieve poppemieke ,

vrolijk kerstfeest voor iedereen hierboven, ook voor je kleine broertje Guillaume,

stuur je me je liefde van hierboven naar me toe,
zodat men hartje weer wat warmer word,

dan voel ik me misschien wat minder verdrietig, en weet ik me wat dichter bij jou

dikke zoen men lieve kerstprinsesje,

ik hou ontzettend veel van jou

je mama kerstblog1

kerstblog2

kerstblog6

10:19 Gepost door kat weedaege in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

warme Kerstknuffel Lieve Kathleen, Francois, Katharina en Angelo,
we sturen jullie een hele dikke knuffel toe om jullie hartje bij die "eerste" Kerst toch te kunnen verwarmen. Het zal ongetwijfeld heel intens zijn: de herinneringen, foto's van vorig jaar, jullie gezinnetje samen... Maar toch zal er vanavond speciaal veel licht dicht bij jullie zijn en zal je opnieuw een warm gevoel krijgen als jullie de lichtjes in Katharina en Angelo's ogen zien bij het openmaken van hun pakje.
Emily-Grace'je zal vandaag heel dicht bij jullie zijn. Vele kaarsjes, vele lichtjes en een mooie ster in de kerstboom.
We zien jullie graag!
Dikke kus en knuffel,
Petra, Kurt - Kobe, Febe en Briek

Gepost door: Peetje | 24-12-08

Missen..... Kathleen, ik weet nu heel goed wat je bedoeld, het doet pijn in heel je lichaam, dat gemis.....
Hopelijk vieren onze sterretjes hierboven kerst met veel kadootjes. Seppe wilde deze avond fonduen, vertelde hij drie weken geleden. Dus we doen dat, met veel pijn in het hart.
Heel veel sterkte in deze super moeilijke tijd!
Kon ik jullie pijn ook maar een beetje verzachte.
Serge, Jill, Ann en Seppeke*

Gepost door: Seppe en Ann | 24-12-08

Lieve Emily-Grace... ... wil jij vanavond héél goed je best doen om vanavond mama haar hartje te verwarmen. Haar gedachten zullen ongetwijfeld gans de avond bij jou zijn... herinneringen van jou zullen haar overspoelen.. en die mooie herinneringen aan jou, jij kleine prinsesje, zullen haar hartje verwarmen. Ik probeer me het verdriet van je liefste mamaatje voor te stellen en mijn hartje doet ook pijn dus wat zal dat niet voor haar zijn. Ga jij daarboven of waar ergens ook kerst vieren, samen met je vriendjes, en gaan jullie vele sterretjes naar beneden gooien om onze hartjes te verwarmen ? Want dit moeten jullie blijven doen hé... Vanavond zal ik héél speciaal aan jou denken hoor. Liefs van Marianne

Gepost door: Marianne | 24-12-08

kerst 'gemis' groeten lieve moatje,ik denk al de hele dag aan jou en aan poppemieke...ze zal er zeker bij zijn vanavond en morgen om jullie extra liefde te geven ..niet met haar lichaampje maar met haar hart en ziel en geest..
Vele herinneringen zullen de revue passeren...droevige maar ook gelukkige momenten..hou jullie daaraan vast om deze kerst te doorstaan ..
vele kerstknuffels

Gepost door: sylvia | 24-12-08

sterkte lieve mensen,
Heel herkenbaar dat gevoel wat je hebt en de pijn van binnen en nee, dat gaat nooit meer weg. Het blijft al gaan de scherpe kantjes eraf maar het blijft zeker zitten de pijn van binnen. Ik wil jullie dan ook sterkte wensen deze dagen want dan is het gemis enorm. Onze lieve sterretjes zullen schitteren hoor. Dat doen ze altijd trouwens.
Ook wij branden een kaarsjes voor alle kindjes.
veel liefs en laat je gevoel maar gaan.
Paulowna

Gepost door: paulowna | 25-12-08

Kerststerretje Lieve Kathleen en familie, Kerstmis zou een tijd van warmte en sfeer moeten zijn maar is voor zoveel mensen een tijd van nog meer verdriet en gemis. Vooral voor jullie moet dat gemis nu enorm zijn. Jullie kleine meisje was vorig jaar nog het sterretje in huis. Zo stralend met die pakjes en nu is ze een sterretje hier zo ver vandaan. Wij wensen jullie veel sterkte om deze moeilijke dagen door te komen.
Dikke knuffel.

Gepost door: Rita | 25-12-08

veel sterkte Lieve mama van Emily-Grace'je
Och, ik heb z'on medelijden met jou. Z'on lief klein meisje, hele mooie foto's. Een mooie herinnering aan julie kapoentje. Wil je moed niet afnemen, maar een kind verliezen, dat draag je je hele leven mee. Dat verzacht een beetje, maar gaat nooit weg.Hou je vast aan de mooie momenten dat je met jullie schatje gehad hebt, de mooie herinneringen.
Ik wens je veel sterkte, hoop en kracht in het jaar dat komen gaat.
lieve Emily-Grace
Sterretjes twinkelen
Kerstbelletjes rinkelen
duizenden engeltjes op een rij
maar de liefste dat ben jij.
Ann (mama Dorien*)

Gepost door: Ann(mama Dorien*) | 26-12-08

Lieve allemaal ook voor jullie in deze moeilijke, zware periode in het jaar. Heel veel warmte, liefde,... toegewenst. Probeer je vast te houden aan alle mooie herinneringen aan jullie kerstprinsesje,...
We denken aan jullie.

Veel liefs,

Jonas, Sien, Wannes, Nancy & Peter

Gepost door: Jonas & co | 27-12-08

...
We sturen jullie heel veel liefde zodat jullie deze extra zware dagen aankunnnen. Het is niet eerlijk.......

Ashley en co

Gepost door: wendy | 28-12-08

Beste kathleen
het is niet eerlijk wat je is overkomen er zijn toch zoveel mensen die het liefst zouden willen gaan maar jou klein engeltje had nog zoveel te leren moest nog zoveel ontdekken het had niet mogen zijn maar spijtig kiezen wij niet wnneer de tijd daar is om te gaan.Ik weet heel goed dat dit je pijn niet zachter maakt het zou ook niet echt vol respect zijn moest ik mogen denken iemand te kunnen zijn die wat jij voelt door die enkele woorden weg te kunnen laten gaan.Maar weet lieve meid daar boven zijn enkel degene die god heeft uitgekozen om dichter bij hem te staan het zijn de engeltjes die hij nodig heeft zonder er aan te denken wat hij van ons wegneemt maar ik heb leren denken dat mijn emmelie een engeltje is die hij nodig had om andere te helpen en ik weet dat ze gelukkig is en pas de rust kon vinden toen ik haar een beetje heb laten gaan.Het gaat niet makkelijker worden elke dag maar wat jullie samen hadden da's iets wat zelfs god niet kan doen verdwijnen want zoveel liefde blijft bestaan. Hpu u sterk voor haar want altij is ze bij u het enige wat nodig is is geloof in het leven hier zooooooooooover vandaan.
STERKTE EN GEEF HET NOOIT OP

Gepost door: maja | 02-12-09

De commentaren zijn gesloten.