13-12-08

zoentje, zoentje , zoentje,

Lieve Emily-grace'ke,

een tijdje geleden dat ik nog iets naar jou heb geschreven op jou blogje h,
niet dat ik minder aan jou heb gedacht, maar heb me zo triestig gevoelt met het heengaan van Seppeke en Lotteke,
naar hun uitvaart ben ik niet kunnen gaan, voelde me er echt niet sterk genoeg voor, k heb ontzettend veel aan hen gedacht, zouden jullie nu allemaal samen zijn??

Mijn lieve schattebolleke, wat mis ik jou enorm,
wat word er toch van ons gevraagd, ons allerliefste kindje om jou te laten gaan, om je los te kunnen laten zodat je je eigen wegje zou kunnen gaan,

met jou erbij was alles zoveel makkelijker, alles leek zoveel leuker, met jou erbij dat was oprecht gelukkig zijn, nu heb ik zoveel verdriet, verdriet om jou te moeten missen, (zelf zou je het waarschijnlijk niet willen dat mama zoveel om je wenen moet) jij met je altijd lieve lachje, zo moedig ook heb je je ziekte gedragen (mijn gedachten gaan nu ook  naar alle lotgenootjes ook zij zijn altijd zo moedig)

soms heb ik het gevoel alsof er een stukje van mezelf met jou is meegegaan, zelfs ik vind het niet meer terug,
blijf jij me helpen kleine poppemieke , om verder te gaan , zonder jou zou het echt niet lukken,
soms is er nog zo weinig wat ik voor jou kan doen, en dat doet me zo een pijn, eigenlijk wil ik voor je zorgen, zodat ik jou men liefde tonen kan, hoe kan jij nu nog weten dat ik nog zo erg veel van je hou??

lieve poppemieke

weet je wel wat je met mij hebt gedaan in die veel te korte tijd van jou aardse bestaan
je hebt me in mijn hartje geraakt, je hebt me zoveel moois gegeven
ondanks het gemis en de grote pijn, ben ik dankbaar dat jij er was en ik jouw mama mocht zijn.

lieve schatje, ik blijf je missen,

liefs je mamamineanimadq1

LATEN WE DEZE AVOND MET ZEN ALLEN EEN KAARSJE BRANDEN VOOR ALLE STERRETJES DIE HIERBOVEN ZIJN !!!!!!!!!!!

WWCL_2008_color2-web

 

21:35 Gepost door kat weedaege in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Hey lieve mensen, ik kom hier nog geregeld lezen, maar weet niet goed meer wat te schrijven...vind het zo rot en kan me jullie verdriet zó goed voorstellen!
Misschien helpt het als jullie weten dat zelfs mensen als ik, die Emily-Grace niet eens ooit in het echt gezien hebben, dat ik haar ook nog steeds in mijn gedachten heb...dat morgen op World Wide Candle Lighting-day, dat mijn kaarsje vooral ook voor dat kleine lieverdje van jullie zal branden! Die kleine schat zal nooit vergeten worden hè..en zolang er nog aan haar gedacht wordt, is ze niet echt gegaan!!
Veel liefs! xxx

Gepost door: mizzD | 13-12-08

Kathleen,
Emily-Grace kon zich geen betere mama wensen. Je kan nu wel niet meer lichamelijk voor haar zorgen maar in je hart blijf je altijd voor haar zorgen. Je zal altijd haar mama blijven en zij je poppemieke. Ik weet dat het verschrikkelijk veel pijn doet en soms heb ik ook het gevoel dat de pijn groeit. Dan vraag ik me af is dit wel mogelijk ? Ik denk heel veel aan jullie en zal er altijd zijn voor jullie
Tot binnenkort
Frieda, sarah,lisa en stefke*

Gepost door: frieda en familie | 13-12-08

Moed Katleen als ge alles hier leest, zowel bij U, Lotteke, Seppe en alle andere kindjes, is de pijn overal hard te verwerken, we maken het ook mee, maar het verlies is te groot,ze zien er allemaal heel lief uit, ik moet u vele moed wensen , ookvoor uw andere kindjes en uw ventje Francois.
Suzanne

Gepost door: Suzanne | 14-12-08

Lieve mama
Jullie kleine meid weet maar heel goed dat haar mama haar heel graag ziet, vanhierboven blijft ze naar je kijken met haar mooie lach en fonkelende oogjes.

Kathleen het zijn inderdaad harde momenten en zeker nu met Seppe* en Lotteke* die nu bij jullie meid zijn. Ze hebben het daar wel naar hun zin maar inderdaad hun aardse bestaan was veel te kort
Maar wat ben ik blij dat ik Emily-Grace nog even heb mogen leren kennen jammer genoeg door de verschrikkelijke ziekte...

Ashley en co

Gepost door: wendy | 14-12-08

... Dag lieve Kathleen, ik zou je zo graag troosten.
Het gemis van je liefste poppemieke moet immens groot zijn. Ik ben naar de uitvaart van Seppeken en Lotteken geweest en ik voelde me erg verdrietig en leeg. Soms zou ik zo willen vluchten van alles... en dan wakker worden in een nieuwe wereld waar alles goed is. Maar ja dat is niet mogelijk hé. Weet echter dat we jullie en vooral Emily-Grace nooit vergeten en dat we er altijd willen zijn voor jullie. Kon ik je nu maar een dikke knuffel geven... en je in mijn armen nemen. Veel liefs
Marianne

Gepost door: Marianne | 14-12-08

Lieve Kathleen Wat is het moeilijk om verder te moeten gaan, als je een kindje verloren hebt. Zoals je zegt, er is een stukje van mij meegegaan, en dat is hier ook zo. Neem alle tijd om te rouwen. Veel sterkte, want de kerstperiode is een gezinsgebeuren.....maar als er iemand ontbreekt aan tafel, doett het nog meer pijn.
Veel liefs en sterkte
Seppe*,serge, jilleke en ann

Gepost door: Seppe en Ann | 14-12-08

Voor alle sterretjes... We hebben net onze kaarsjes aangestoken. Emily-Grace'ke*, Seppe*, Lotte*,... We denken aan jullie.

Gepost door: Reinhilde | 14-12-08

Lieve Kathleen,

Zo herkenbaar,.... Inderdaad, het verdriet groeit alleen maar. Hoewel ik weet dat Rytse het niet zou willen. Ik blijf maar een mens, 't doet zoveel zeer!
Dank je wel om Rytse zijn naam bij de sterretjes te zetten. Ook hier brandden gisteren kaarsjes bij onze allerliefste sterretjes.

Liefs,

Els

Gepost door: Els, mama van *Rytse | 15-12-08

zoveel verdriet Hallo Kathleen,

Het is zo ontroerend mooi jouw liefde voor je kleine poppemieke. Ook al zien we je niet zo vaak, we voelen die liefde in alles wat je op haar blogje schrijft. Natuurlijk mis je haar nog steeds ontzettend hard. We hebben voor jouw poppemieke ook een kaarsje gebrand gisteren en aan al onze sterrekes gedacht, aan hoe ze aan het leven kleur gaven, elk op hun eigen manier.

Liefs,

Ilse, Mark, Sam, Laura en Noah

Gepost door: Mark | 15-12-08

... Lieve Kathlee & familie,

alleen maar liefde, warmte,... is voelbaar in jullie woorden. Jullie woorden voor jullie kleine poppemieke.
Probeer een beetje te genieten van de komende dagen, het zal zeker geen gemakkelijk opgave zijn, want deze dagen zullen nooit meer zijn als voorheen. Dat lege stoeltje aan tafel, die lieve schattige lach die ontbreekt, die vuile plakhandjes na het eten,... maar Emily-Graceke* zal vanop haar wolkje toekijken en zeggen mama, papa, broer en zus probeer te genieten want jullie verdienen het....


Liefs,

Jonas, Sien, Wannes, Nancy & Peter

Gepost door: Jonas & co | 16-12-08

Kom ne dag zeggen Katleen kom ne mooie kerst wensen aan gans uw gezinnetje, ook aan ons sterretje aan de hemel.

Liefs van Suzanne

Gepost door: Suzanne | 23-12-08

ik wens jullie veel sterkte

Gepost door: loutie | 12-01-09

De commentaren zijn gesloten.