25-09-08

dag met keppekindje

dag lieveke,

vandaag ben ik samen met jou privéverpleegster katrien en haar dochtertje naar auchan geweest, k heb heel veel aan jou gedacht zoals altijd hé poppeke,
Wat mis ik jou, geen buggy meer met jou erin, jou niet meer bij me in het winkelkarretje, maar toch heb ik mijn zinnen een beetje kunnen verzetten,

ik heb bloemetjes voor jou gekocht, straks maak ik nog een bloemstukje voor jou,
met rode en witte roosjes,
witte roosjes voor de onschuld die je in je had, de troost die je me gaf, de hoop die ik had,
rode roosjes voor de liefde die je mij gegeven hebt en mijn liefde voor jou,

deze namiddag ben ik dan met jou zusje naar het ziekenhuis gegaan, niets ernstig aan de hand hoor zusje, maar ik wou enkel haar bloedje eens laten onderzoeken,
wat heb ik aan jou gedacht toen ze bij me zat en ze bloedje prikten,
eerst huilde ze een beetje maar dat was hou over, een stickertje van knorretje deed wonderen,
jullie zijn twee echte zusjes, zo flink

lieveke, ik mis jou ontzettend, maar k'probeer echt men best te doen, blijf je mij helpen schatteke.

Een hele dikke zoen lieveke, en een zachte knuffel
je mama

17:58 Gepost door kat weedaege in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

mooi uitgedrukt Katleen vind het tof dat u zo open spreekt, vind het fijn met de bloemtjes mooi gebaar van verwerken, het zusje is toch niet ziek? Hoe is het met uw hangertje ben daar ook vele mee bezig.
Wens u nog vele moed toe,

Suzanne

Gepost door: Suzanne | 25-09-08

ons sterretje Kathleen,
het is moedig van jou dat je je gevoelens met ons allen deelt. Misschien is dat de beste manier... de manier dat ze in al onze harten blijft leven.
Jullie kunnen altijd bij ons terecht.
Veel sterkte vanwege
Hugo, Marianne en Eline (ex 3K6)

Gepost door: Hugo | 25-09-08

Kathleen
Inderdaad everal je keppe'tje missen zal wel heel lastig zijn... Iedere keer iets zien dat je nog meer aan haar doet herinneren. Maar de bloemetjes dat je kocht en de betekenis ervan is prachtig.
Emily'tje ziet van hier boven dat haar mama goed bezig is, ook al is het moeilijk maar samen lukt het wel. Dagelijks denken we aan jullie Emily haar kaartje heeft Ashley alle dagen vast vandaga vroeg ze of Emily'tje ook fietsen had in de hemel? Gaat zei ook op reis net als wij? Is Pardoes daar ook? Waarop ik zei Emily'tje heeft daar heel veel ik denk zelf dat er daar clowns zijn die ook in de hemel zijn en haar heel mooi doen lachen en haar oogjes fonkelen.....

Ashley en co

Gepost door: wendy | 25-09-08

Hoi Katleen Goed dat je je zinnen een beetje verzet, al zullen je gedachten altijd bij jullie klein poppemieke zijn. Vandaag ben ik naar de begrafenis geweest van een familielid en...witte rozen en rode rozen....ook in mijn hand vandaag!
Veel sterkte aan jullie.
Seppe, Jill, Serge en Ann

Gepost door: Seppe en Ann | 25-09-08

Hoi Kathleen witte rozen en rode rozen samen een teken van hoop en liefde. Zo hebben wij ook ooit een bloemstuk laten maken voor de allerbeste vriend in m'n leven die overleden is "m'n grootvader". Hij was mijn alles echt waar, ik kon echt met alles bij hem terecht. Als ik hier nu lees dat jij ook die kleuren gebruikt voor jou poppemieke, weet ik dat het een goede keuze is geweest deze kleurencombinatie.
Ik vind het zo ontzettend moedig van jou hier regelmatig te komen neerschrijven wat jij voelt en hoe het met je gaat. Een moedige, krachtige mama.
Doe veel lieve groeten aan je andere bengels en je echtgenoot. Als je je poppemieke gaat bezoeken zend je haar dan een extra warme groet van ons allen hier?

Groetjes,

Jonas & co

Gepost door: Jonas & co | 26-09-08

moedige mama t is ongelofelijk hoe moedig jij (en je familie) deze zware last draagt. Het moet ongelofelijk moeilijk zijn om elke dag weer opnieuw met volle moed door te gaan. Put kracht uit je gezin. Ik denk heel veel aan jullie. Fiebe heeft jullie poppemieke niet echt mogen leren kennen omdat ze zelf aan t vechten was maar elke keer als we naar 't UZ op controle gaan, zal ze extra in onze gedachten zijn. Ik zie nog steeds het kamertje en bedje voor mij. t is allemaal zo oneerlijk en we staan zo machteloos he tegenover die grote K.
Ik vind het echt zo jammer voor jullie dat jullie kleinste meid haar flinke gevecht toch uiteindelijk heeft verloren. Ze is nu een sterretje aan de hemel en kijkt elke dag hoe haar familie het goed doet samen. Wees gerust, ze zal fier zijn! héél veel sterkte en hopelijk tot ziens eens. Vele dikke knuffels van ons. Fiebe, zus Maya en mama Alexandra xxx

Gepost door: alexandra | 26-09-08

Dag Kathleen Hallookes,
We denken ook elke dag aan jou en je gezin! Het is zo verscheurend! Ma tis goed dat je er af en toe eens uit bent, wij proberen dat ook nog af en toe eens te doen. Gaan vanavond ook eens gaan eten met vrienden en meter blijft bij Lotte. Ons batterijtjes moeten ook eens opgeladen worden.
Jullie moeten er ook elke dag terug staan voor jezelf, voor mekaar, voor de kindjes.
Veel liefs en dikke knuffel van Inge

Gepost door: Inge, mama Lotte | 26-09-08

dag kathleen hallo kathleen,
Ben hier ook nog eens terug geraakt veel bezig met onze kleine jongen die het soms moeilijk heeft om te slikken.Hebben niet zo een goed nieuws gekregen in uz loopt een ader volledig over zijn luchtpijp daardoor dat hij moeilijk slikt hopelijk kan hij er ook tegen vechten zoals jullie prinsesje ze zit alle dagen in mijn gedachten.Ben blij dat je de moed niet verliest en dat je je verdriet blijft neerpennen is een goede verstrooing vele groetjes daar aan iedereen en vele knuffels zoals ik al gezegd heb je mag me altijd mailen als je nood hebt aan een babbel email adres is cindy.werbrouck@telenet.be groetjes cindy,mario en kindjes bradley,bryan en bjarny

Gepost door: cindy | 30-09-08

De commentaren zijn gesloten.