16-08-08

 

hallookes,

deze nacht heb ik niet zo goed geslapen en mijn mama ook niet, k heb 2 keer spuwke gedaan, en telkens als mama in slaap viel kwamen dan weer de verpleegsters binnen om mijn pampertje te verversen, koorts te meten, medicamentjes te geven, de pomp begon dan te tuuten, enz  , een lastig nachtje,

gevolg mama is moe en ikke doe lekker dodo, ik had deze ochtend geen koorsts, gisteren  kreeg ik bloedplaatjes en daar heb ik wel koorts op gedaan,
mijn mémeetje is gisteren overdag bij mij gebleven , zo kon mama eens bij zusje , broer en papa zijn, zusje vond het leuk dat mama eens thuis was en een beetje tijd voor haar had, ze zijn samen gaan fietsen en toen heeft zusje nog eens alleen met haar nieuwe fiets mogen meerijden, een kort stukje hé,

jammer dat ik er weer niet bij kon zijn, hopelijk word ik gauw vééééél beter zodat ik terug mee mag naar huis, dat zou voor ons allemaal zooooooooooo leuk zijn,

de uitslag die ik had op mijn lichaampje is bijna helemaal verdwenen, goed hé,
k ben nog heel moetjes, en mijn haartjes zijn ook weer bijna allemaal weg,
mama vind dit ook wel een beetje jammer, maar ja dat wisten we wel op voorhand hé,

zachte knuffie
Emily-grace

10:18 Gepost door kat weedaege in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Bravo! Koorts weg! Stipjes weg! Goed gedaan hoor!
En die haartjes... ik vind jou gelijk hoe een heel mooi en schattig meisie!
Door veel te slapen ben jij lekker je batterijtjes aan het opladen hé?! We duimen met jullie mee dat je snel beter wordt en naar huis kan!

Gepost door: Mama van Seppe, Lander en Flore | 16-08-08

Plus punt!!! Héél goed dat je deze morgen geen koortst meer had, lieve kleine meid!

Gepost door: Bart, Anne-Mie en Laurent | 16-08-08

dag kleine meid Dag kleine meid, geen koorts de vlekkjes bijna weg... Is dit allemaal een teken dat het beter begint te gaan met je?
Stap per stap wel jammer van die reactie op je bloedplaatjes (ashley had dit ook) maar we zijn al zover. Slaap jij maar lekker zodat je rap beter wordt.

Ashley en co

Gepost door: wendy | 16-08-08

Dag lief poppemieken 16-08-2008, 21:46:52
Dag lief poppemieken
--------------------------------------------------------------------------------

Hallo Emily-Grace, we zijn blij dat het laatste berichtje van je lieve mama toch positief nieuws bevat hoor... blijven vechten hé lieverd. We zijn een paar daagjes weggeweest maar we hebben elke dag aan de kindjes van 3K6 gedacht. Geef nooit de moed op hoor... je bent een sterke meid.
Vele dikke zoentjes van Eline, Marianne en Hugo...
Leuk op te lezen dat er nog vele andere ouders van lotgenootjes je blog lezen en je moed en steun toewensen.

Hugo
hugovs@skynet.be http://eline.alpirona.com/news.php?p=1

Gepost door: Hugo | 16-08-08

Blijkbaar gaat het toch een beetje de goede kant op hé! Volhouden hoor kleine meid!

Gepost door: Sabine | 17-08-08

laat het tij maar keren!!! Lieve Emily-Grace,
jij bent een paar dagen mee gegaan naar Duitsland met mij...Ik heb zoveel aan jou en je familie gedacht! Ik heb een kaarsje laten branden in de kerk voor jou en al je lotgenootjes. Vrijdagmidddag heb ik iemands PC gekaapt om jouw blogje te kunnen lezen.En wat vor een goed nieuws las ik daar! Het tij begint (eindelijk) te keren. Volhouden hé kleine meid!
Lieve mama van Emily-Grace,
ik hoop dat je deze nacht wat beter geslapen hebt... Fijn dat je even bent gaan fietsen met grote zus. Zij zal er zeker van genoten hebben en hopelijk heb jij gedachten ook eens even kunnen verzetten.
dikke knuffel en tot blogs!
Henny

Gepost door: Henny | 17-08-08

goed zo Emily-grace'ke!!
geen koorts, stipjes weg...dat gaat de goede kant uit. We denken veel aan jou hoor. Je mama is zaterdagavond eens bij ons langsgeweest met grote broer en zus terwijl je papa bij jou was. Je mama was blij dat ze niet alleen thuis zat, zo heeft ze bij ons eens kunnen bijbabbelen.
Vele dikke knuffels
Katrien en co

Gepost door: Katrien N | 17-08-08

Rust zacht lieve schat Hallo lieve kleine Emily-grace, we weten dat je er niet meer bent maar kunnen het niet begrijpen. Waarom??? Wat heb jij in godsnaam misdaan dat je hier niet mocht blijven. Je mama, papa, grote broer, zusje, oma en opa en zoveel anderen hebben zoveel gedaan om je laatste maanden aangenaam te maken. Waarom heb je dat stoute beest niet kunnen overwinnen? We kunnen het niet begrijpen!!! Hoe is het mogelijk maar toch is het waar. We gaan proberen je mama en papa te steunen in deze moeilijke momenten en gaan je zeker nooit vergeten. Je was zo een vechtertje, je lieve lach zal me altijd bijblijven. Lieve Emily-grace, je hebt je strijd gestreden en rust nu maar zacht uit bij je broertje. Het is zo oneerlijk maar wat kunnen we meer zeggen. Emily-graceke, je blijft voor altijd voortbestaan in ons hart... Rust zacht kleine meid... Nog een laatste grote dikke knuffel van ons...

Gepost door: Geert en Rita | 18-08-08

verslagenheid en machteloosheid is wat we voelden toen ik hoorde van petra dat je kleine meid vanmorgen is heengegaan. WAAROM ?? zo'n lieve meid die de kans niet heeft gekregen te leven. We zullen altijd aan je blijven denken .
Hier schieten woorden te kort.
Aan mama en papa, broer en zus en gans de familie
sterkte toegewenst in deze zeer moeilijke dagen.
Leef verder met de goede herinneringen die jullie hebben aan jullie ,kleine emily-grace.

Gepost door: annie | 18-08-08

Dat is slikken ! Gewoon even de reacties willen nalezen en dan op zo'n nieuws stuiten.
Dit houdt je toch niet voor mogelijk.
Waar zijn ze daarboven weer mee bezig ?
Nu ben jij ook een kleine fonkelende ster aan de hemel die ik elke avond goede nacht wens.
Veel sterkte aan je familie !

Gepost door: Britt | 18-08-08

ik wens jullie heel veel sterkte in de ze moeilijke tijden

oma van niel en louise

Gepost door: ingrid | 25-08-08

De commentaren zijn gesloten.