31-07-08

Joepie !!!!!!!!!!

Hallookes, een stralende dag, zowel buiten als in ons hartje,
Vandaag kregen we het nieuws dat we eventjes naar huis mochten,
mama heeft vlug alles ingepakt en nadat mijn slangetje was afgekoppeld mocht in terug mee naar huisje , wat fantastisch leuk,
Vandaag komt mijn broer terug naar huis , hij is 10 dagen op kamp geweest, wat zal hij blij zijn dat hij mij terug ziet,
Mijn zusje blijft nog een nachtje bij oma slapen, zo kan mama eens extra tijd maken voor ikke en grote broer, want hij zal wel veel te vertellen hebben en een hoop was meehebben voor mama,

ik heb al een danettje gegeten en straks zal ik weer dodooke doen,
Ik wil ook nog drankuwel zeggen aan de mama van petra voor de mooie en lieve knuffelpop die ik gekregen heb, ik heb er al mee geslapen hoor !!!!!!!!

Zaterdag moeten we terug naar het uz gent, voor controle want ik heb een blaasontsteking en mijn bloedje is terug aan het zakken, (door de zware chemo kuur) en dan heb ik misschien een beetje vers bloedje nodig,

We zullen zien, maar eerst GENIETEN van het samen thuis zijn,
Dikke zoen voor iedereen
Emily-grace

15:50 Gepost door kat weedaege in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

goed zo... terug naar huis! Wij zijn heel blij Emily-grace'ke dat je weer thuis bent. Zo is het ook weer leuk voor je mama en papa. En natuurlijk ook voor je broer die je nu een hele tijd niet gezien heeft. We duimen dat het zaterdag ook goed verloopt als je terug op controle moet!

Dikke knuffel,
Katrien, Nico en co

Gepost door: Katrien N | 31-07-08

feest! Dag lieve, sterke meid! Wat heb je dit weer goed gedaan! Mama is heel fier op je hoor! Fijn dat jullie eventjes thuis mogen uitrusten! SUPER!
Even lekker knuffelen met grote broer en zus,samen met mama en papa! Sterk maar vlug aan, dan kan je zondag samen met grote zus feestvieren en lekkere taart (of een ijsje!) eten! Dikke duim lieve schat, je doet het fantastisch! Tot binnenkort!
Groetjes,
Pé en co

Gepost door: Peetje | 31-07-08

Home sweet home!!! Fijn dat je weer thuis bent!!!
Je eigen bedje, je vertrouwde omgeving, de wilde kampverhalen van je broer , het geluid van de continu draaiende wasmachine, de voorbereidingen van het verjaardagsfeest, .... zalig om weer thuis te zijn, niet?
Hopelijk heb je niet teveel last van je blaasontsteking en andere nevenwerkingen van je nieuwe chemo. Laat je maar eens goed verwennen zodat je zaterdag een goede uitslag hebt; ik duim alvast voor je!
dikke knuffel,
Henny

Gepost door: Henny | 01-08-08

Leuk.......naar huis Leuk hé meid, in dat bedje van jou thuis.Lekker met je mama, papa en broertje thuis.Hopelijk is zaterdag alles ok daar in Gent.Héél veel groetjes van onze Seppe en van ons ook hé.

Gepost door: Seppe en Ann | 01-08-08

goed nieuws ! Wat zijn we blij dat je even naar huis kan. Broer zal veel te vertellen hebben en blij zijn om je thuis terug te zien. Voor je mama zal het ook zalig zijn in jullie eigen huis samen te zijn.
we duimen mee voor een goed resultaat morgen.
Dikke knuffel van ons
Hugo, Marianne en Eline

Gepost door: papa Eline | 01-08-08

halo,
lieve mensen, we leven met jullie mee,er zijn woorden tekort voor dit verlies van jullie dochtertje!veel sterkte gewenst,heel moedig jullie artikel in de krant!als ouder treft dit je diep,en besef je ook hoe gelukkig je mag zijn met je kapoenen!

Gepost door: vansteelant | 23-08-08

De commentaren zijn gesloten.