29-07-08

piep

hallookes iedereen,

vandaag kregen we hoog bezoek hier op de afdeling,
Carlos Sastre de Tourwinnaar 2008 kwam hier op de afdeling een bezoekje brengen op de afdeling, hij had voor het kinderkankerfonds een cheque mee te waarde van 10000 euro, misschien hebben velen onder jullie dit wel gezien op het nieuws deze avond.
Iedereen op de afdeling had een gele t-shirt aangetrokken, en ook bij ons op de kamer is Carlos Sastre langsgekomen, we mochten bij hem op de foto en raar maar waar ik heb niet gehuild, het zag er eigenlijk een hele lieve meneer uit en dat is hij zeker wel, het hart op de juiste plaats, net als velen van jullie die ons zo steunen in deze moeilijke tijd,
carlos sastre

Vandaag kreeg ik ook een bloedtransfusie omdat mijn bloedje een beetje laag stond van hemoglubine,
Ook is de laatste chemo van deze kuur aan het inlopen en dan moet er nog 24 h gespoeld worden, ik zou heel graag meegaan met mama en papa naar huisje maar k moet nog eventjes wachten hé, hopelijk komen de dokters gauw vertellen dat ik dodo mag doen in mijn eigen bedje.
Morgen komt papa om bij mij te blijven en dan gaat mama met mijn zusje terug naar huis, ze is ontzettend flink zegt papa , (ja hé want zij moet zich toch ook een beetje aanpassen hé aan de situatie) mijn broer komt donderdag terug thuis van kamp
Zondag is mijn zusje jarig , hopelijk kunnen we allemaal samen haar derde verjaardag vieren,

catharina webblog

Duimen hé
Lieve knuffel
Emily-grace'ke

20:17 Gepost door kat weedaege in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Goeiemorgen!
Nu ben ik wel helemaal jaloers op jou hoor! Op de foto met zo'n grote meneer?! Poewie!!!!!!!!!!!!!!
Ik tel elk druppeltje bloed, chemo en spoeling met jou mee af en hoop dat je zo snel mogelijk weer dodokes kan doen in je eigen bedje.
Je broer zal wel veel te vertellen hebben van zijn kamp! Geef jij je grote zus zondag drie dikke zoenen van mij? Maak er een spetterend verjaardagsfeestje van!
dikke knuffel,
Henny

Gepost door: Henny | 30-07-08

goeiemorgen meid,
hopelijk voel je je rap beter met dat bloedje. en ja hoor de grote meneer Carlos Sastre is een echt schat een doodgewone mens. We duimen dat je mee mag naar huis

Ashley en co

Gepost door: wendy | 30-07-08

Hallo kleine lieve meid !
Volop er tegenaan ! Je vechtlust blijven behouden om dat beest in je schattige lichaampje te overwinnen ! We denken heel veel aan jou ! Nog een tekstje voor jou en je lieve mama en papa en broer en zus en rest van familie die héél dicht bij je staat en dit alles ook meemaakt !
" Drie eetlepels tranen,
een snufje verdriet,
klein beetje woede,
(maar dat proef je niet)

Pak het flesje innerlijke strijd
voeg twee druppels toe
meng het met veel kracht en moed
(wat je altijd doet )

Laat het zo lang stoven,
tot je weer iets hebt
Iets om in te geloven,
positief denken , kracht wil ik je schenken,
dit is mijn recept !"
Blijven vechten lieve schat !
Dikke kus en knuffel, Annick en Johan en kids

Gepost door: Annick | 30-07-08

Lievertje als we dit allemaal lezen weten we dat je het lastig hebt. We kennen dat ook...
We duimen dat je spoedig naar huis mag gaan enne : wat heb je daar een leuk bezoek gehad : Carlos Sastre! ! !
Gelukkig zijn er zo'n fijne mensen die jou en je familie al het leed even doen vergeten.
Grtjs
Hugo, Marianne en Eline

Gepost door: papa Eline | 30-07-08

Hoi kleine wielerfan!!!!!!!!!! Blij dat we je daarstraks hebben gezien samen met je mama en papa (spijtig dat het op 3K6 is).Hopelijk is de koorts vlug verdwenen, en mag je vlug naar huis.Mooie foto's hoor!!!!!!!!Héél veel groetjes van ons en.......kop op sterke meid.
Seppe en co

Gepost door: Seppe en Ann | 30-07-08

toch heel erg geschrokken Beste Francois en mevrouw.
Wat heb ik geschrokken toen ik het verhaal in de krant las . ik had deze naam Emily-grace zeker nog gehoord ! en toen wist ik het !!!! Francois heeft bij mij samen het 1 jaar franse les gevolgd.Francois, ik weet nog hoe blij je was met de geboorte van jullie kindje, je straalde altijd zelfs al had je de franse taal meerdere malen vervloekt je bleef niet bij de pakken zitten. Altijd een glimlach en deze lach zie ik in jouw dochtertje zeker terug, de strijd heeft zij jammer verloren, ik voel heel sterk met je mee. Laat vooral al de mooie herinneringen verder leven bij jullie . Warme groeten Ann ( van de paarden)

Gepost door: ann | 26-08-08

De commentaren zijn gesloten.