27-07-08

ik ben een beetje moe

hallookes iedereen,

nog eventjes een berichtje van mij vanuit ons kamertje uz gent, gisteren hebben we een grotere kamer gekregen, dat is eigenlijk wel wat aangenamer, want het kan daar drukkend warm komen in zo een kamertje en nu zitten we toch ietsje minder op elkaar gepakt.
Heb nu reeds 3 dagen chemo gekregen , ik voel me nog altijd wat slapjes, ik krijg ook veel pijnstilling, voor de pijn in mijn botjes , ik kan het jammergenoeg niet vertellen aan mama of papa waar ik pijn heb, maar als ik dan die pijnstilling heb gekregen voel ik me wel wat beter,
De prof heeft papa verteld dat er nog aangetaste lymfeklieren werden gezien op echo achter in mijn buikje (deze waren er nog niet ) en gisteren toen mama bij me was zag ze een vergrote klier in mijn hals, t 'is niet leuk om zoiets te ontdekken maar hopelijk gaan deze vlug weer weg,

papa blijft vanacht bij me slapen en morgen komt mijn mémeetje bij me overdag en oma komt bij me slapen,
Wij zijn iedereen zo dankbaar omdat ze ons zo steunen in deze moeilijke tijd, en in ons verdriet, iedereen met een luisterend oor, een helpend handje, een bezoekje en zoveel meer,

mama heeft mijn doopkaars aangestoken opdat deze chemokuur en ook de volgende heel goed zijn werk zou mogen doen en dat ik zo veeeeeel beter zal worden en dat ik dan terug kan vechten, vechten tegen die stoute ziekte, wat een vechtertje dat ben ik wel , maar nu is het wat moeilijk voor mij om te vechten!!!!!

veel liefs voor iedereen , SSC_0029
Emily-grace'keSSC_0030SSC_0028

21:16 Gepost door kat weedaege in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

vechten blijven vechten hoor meid na deze chemo kun je hopelijk wat op krachten komen. Maar je hebt ook een papa en mama om trots op te zijn en omgekeerd. Ik zie dat je toch eventjes buiten mocht want met dit weer zal het daar wel TE warm zijn.
Wij komen de 12de augustus weer voor 2dagen mss tot dan

Ashley en co

Gepost door: wendy | 27-07-08

Veel sterkte Meisje toch, wat moet je toch allemaal doorstaan. In deze warmte in zo een kamertje liggen en dan die zware chemo krijgen. Hopelijk heb je niet teveel pijn in die kleine botjes van jou. Je kan het niet zeggen en alleen hopen dat de medicatie zijn werk zal doen. We blijven zeker het beste hopen en denken veel aan jou... Ook veel sterkte aan mama en papa in deze moeilijke periode...

Gepost door: Geert en Rita | 27-07-08

Lieve meid,

flink je best blijven doen hoor. Samen met jou papa & mama, je familie en al diegenen die om je geven om je heen zal je het wel kunnen, die vieze vuile ziekte overwinnen. Wij blijven mee hopen en duimen voor jou hoor.

Papa & mama,

blijf de moed er in houden hoor. Als je nood hebt aan een babbel, gewoon jullie hart even willen luchten,... Veel moed en sterkte!!!

Jonas & co

Gepost door: Jonas & co | 28-07-08

ik ken jullie niet persoonlijk, maar het lezen van jullie blog heeft me erg aangegrepen.
bij deze wil ik jullie veel sterkte wensen...

Gepost door: annick | 28-07-08

Hey kleine lieverd! Je ligt daar wel heel lekker bij grote Beer hè...hou die maar stevig vast en laat de dokters en die chemokuren het werk maar doen hè...en dat ze het góéd doen! Ik had je voor je 1e verjaardag een kaartje gestuurd en natuuuurlijk wil ik dat straks met je 2e ook doen! En dan liefst niet in het ziekenhuis maar fijn naar huis! Dus hou vol en we blijven duimen voor jou!
Veel liefs...en een dikke knuffel, óók voor mama en papa!

Gepost door: mizzD | 28-07-08

dag kleine meid Jullie kennen me niet maar toch volg ik jullie blog. Ik ben dan ook enorm geraakt door het nieuws van de laatste dagen .Hou de moed erin, de dokters kunnen de dag van vandaag al heel veel. Ik denk veel aan jullie hopelijk putten jullie troost uit het medeleven van veel mensen.
In mijn hart brandt alvast een kaarsje voor jullie klein meid


Marion uit Aalter

Gepost door: Marion | 28-07-08

Helaba Hallo,
Ik heb jullie al een paar keer gezien toen we met ons dochtertje Nanou naar 3K6 moesten. Ze is ook net 13 maanden geworden, en het is zo een vechtertje. Ze is ook zwaar ziek geweest.
Die kleine kindjes zijn echt vechtertjes.
Ik hoop het allerbeste voor jullie.
Als we jullie eens zien op 3K6 zullen wij eens komen zwaaien aan de deur.

Veel sterkte.

Sophie

Gepost door: Sophie | 28-07-08

Hallo lieve meid,
Gelukkig hebben de dokters ontdekt dat je waarschijnlijk pijn hebt-want jij kunt het natuurlijk niet zeggen hé. Goed dat ze je nu iets geven want pijn aan je botjes dat mag jij nu niet hebben. Zo'n braaf meisje verdient dat niet! De nieuwe chemo zal dat stoute beest wel kapot krijgen zodat jij straks weer vrolijk rondkruipt.
We duimen voor je dat je snel weer beter bent. Ook een grote pluim voor mama en papa die toch zoveel voor je doen, en natuurlijk ook voor je mémétje en je oma en opa. Wat zouden mama en papa doen zonder hen hé. Ze moeten er natuurlijk ook een beetje zijn voor je zusje Catharina en je broer Angelo.
Een grote dikke knuffel van ons allen
Katrien en co

Gepost door: Katrien N | 28-07-08

Dag klein poppemieke...... Is me dat even schrikken toen ik je blog weer las. Niet opgeven hoor, de moed niet laten zakken.Jullie zijn een geweldig gezin en samen zullen jullie ook hier doorkomen.Het aller aller beste en veel super veel sterkte.
Seppe (3K6) en mama

Gepost door: Seppe en Ann | 29-07-08

ik wens je heel veel sterkte lieve meid. ik steek elke dag een kaarsje voor je aan . Ook heel veel sterkte voor je mama en papa en familie.

Gepost door: mama van keano | 29-07-08

Rust nu maar uit kleine schat, en laat de chemo zijn werk doen, daarna kun je er weer tegenop gaan. In ons hart steunen we je en duimen voor een goede genezing.Ik heb enormebewondering voor je ouders, wat hebben die het ook zwaar, maar voor je kind heb je alles over. Blijf elkaar steunen en moed geven.

Gepost door: annie | 29-07-08

Lieve Emily-Grace,
laat de pijnstilling en de nieuwe chemo maar goed zijn werk doen! Je zal nogal puffen met dit goede weer. Volgend jaar rond deze tijd zit jij ergens aan zee zandkasteeltjes te bouwen, daar ben ik zeker van! En dan ga je schelpjes rapen met je broer en zus en ijsjes eten met je mama en papa en alle dingen doen waar je nu van droomt. Begin alvast maar een lijstje te maken van alle dingen die je gaat doen als die vieze ziekte weg is want een vechtertje zoals jij krijgen ze niet klein!
dikke knuffel,
Henny

Gepost door: Henny | 29-07-08

De commentaren zijn gesloten.